Seminar CVI

Istoric – Seminarul nr. 106 – Săbăoani
  • Programul Lions Quest continuă............
  • Seminarul Lions Quest - Abilitati pentru dezvoltare a avut loc ȋn perioada 26-28 februarie a.c., in judetul Neamt, la Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri”, localitatea Săbăoani, formator acreditat LQ – Maria PAVELESCU.
  • Liceul Teoretic „ Vasile Alecsandri” din Sabaoani – unitate de ȋnvӑṭӑmȃnt cu o activitate ȋndelungatӑ (ȋnfiinṭat ȋn anul 1863), oferă elevilor cunoștințe și capacități cuprinse în conceptul de cultură generală, precum și competențele care să permită orientarea și inserția activă într-un mediu social a cărui principală caracteristică este accelerarea ritmului schimbărilor.
  • Lions Quest este un program de dezvoltare a abilităţilor pentru viață și de prevenție, al Fundației Internaţionale Lions Clubs, implementat în mai mult de 50 de țări din întreaga lume. Programele Lions Quest se adresează tinerilor şi le dezvoltă aptitudinile necesare pentru succesul de zi cu zi: învățarea acceptării responsabilității, comunicarea eficientă, fixarea de obiective, luarea deciziilor responsabile, rezistența la presiunea consumului de droguri și alcool.
  • Mulţumesc Lion Andrei Ionuţ NEMŢEANU – preşedinte de regiune Lions pentru particiarea la seminar şi pentru mesajul adresat participanţilor la seminar, Lion Marius Dan NEMŢEANU – Clubul Lions Bacău Sfântu Gheorghe, celorlalţi membri Lions prezenţi.
  • Mulṭumesc domnului Florin VARGA – primarul localităţii Sabaoani pentru participarea la festivitatea de deschidere a seminarului şi pentru mesajul adresat, doamnei prof. Ioana CIOBANU – directorul Liceului Teoretic „Vasile Alecsandri” pentru interesul manifestat fata de programul Lions Quest si pentru sprijinul administrativ precum si colegilor nostri din Clubul Lions Roman Gabriela RUSU şi Elena PAL – coordonatorul programului Lions Quest în cadrul clubului.
  • Finanțarea unui seminar Lions Quest este o combinație de fonduri alocate de către cluburile Lions locale, subvențiile oferite de LCIF - Lions Quest și Districtul Lions 124 Romȃnia.
  • Data: 26 - 28 - februarie 2021;
Delimiter
Alte seminarii Lions Quest
Delimiter