Seminar CLX

Istoric – Seminarul nr. 160/161/162 – Vatra Dornei/Gura Humorului/Suceava
  • 12-14 mai 2023
  • Seminarii Lions Quest în județul Suceava!
  • Cu sprijinul Inspectoratului Ṣcolar Judeţean Suceava, Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Suceava, Districtului Lions 124 România şi a Clubului Lions Suceava, în perioada 12-14 mai a.c., în judeţul Suceava, s-a desfăşurat campania Lions Quest-Antidrog.
  • În perioada 12-14 mai a.c., au avut loc seminarii Lions Quest – Abilităţi pentru acţiune la Colegiul Economic „D. Cantemir” din Suceava, Colegiul Naţional „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului, Liceul Teoretic „I. Luca” din Vatra Dornei. Au participat la seminariile Lions Quest, 75 de cadre didactice care lucrează cu elevii din clasele IX-XII.
  • Programul Lions Quest finanţat de Fundaţia Internaţională a Cluburilor Lions, Districtul Lions 124 România şi cluburile Lions, subliniază dezvoltarea abilităților sociale și emoționale în prevenirea consumului de droguri și vizează tinerii din învăţământul preuniversitar şi pe cei care lucrează cu aceștia, în special profesorii, profesioniștii din domeniul sănătății și prevenirii și factorii de decizie politică.
  • Districtul Lions 124 România colaboreaza cu Agenția Națională Antidrog pentru a implementa Lions Quest în ȋntreaga țară. Ca program bazat pe dovezi pentru prevenirea consumului de droguri, Lions Quest dezvoltă competențe sociale și emoționale și sprijină în familii, școli și comunități pentru a se asigura că tinerii cresc și rămân sănătoși și în siguranță până la vârsta adultă.
  • Mulţumim pentru sprijinul acordat, Inspectoratului Ṣcolar Judeţean Suceava, conducerilor unităţilor de învăţământ: Colegiul Economic „D. Cantemir” din Suceava – prof. Angela Rabei, Colegiul Naţional „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului – prof. Elena Solonaru, Liceul Teoretic „I. Luca” din Vatra Dornei-prof. Atofanei Corina, membrilor Clubului Lions Suceava – preşedinte Lion Nemţoi Gabriela, membrilor Clubului Lions Rădăuţi – preşedinte Lion Irinel Nanu, Alin Botezatu - Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Suceava şi nu în ultimul rând, formatorilor acreditați Lion Quest- prof. Maria Pavelescu, dr. Doina Petri şi prof. Gabriel Ilieş.
  • Campania Lions Quest – Antidrog continuă ! prof.dr. Marin Florin ILIEṢ Directorul programului Lions Quest în România
  • Perioada 12-14 mai 2023
Delimiter
Alte seminarii Lions Quest
Delimiter