Seminar CXX

Istoric – Seminarul nr. 120 – Satu Mare – Suceava
  • 4-6 iunie 2021 Lions Quest la Şcoalia Gimnazială Satu Mare – judeţul Suceava
  • Școlile de astăzi sunt din ce în ce mai multiculturale și multilingve, cu elevi din medii sociale și economice diverse. Profesorii și organizaţiile neguvernamentale, oferă elevilor cu motivații diferite, programe de învăţare socio-emoţionale care le susţin angajamentul pentru învățare, pentru a se comporta pozitiv și pentru a performa academic.
  • Lions Quest este un program de învățare socială și emoțională cuprinzător și universal, destinat tinerilor, bazat pe dovezi şi finanţat de Fundaţia Internaţională a Cluburilor Lions, de Districtul Lions 124 România şi cluburile Lions. Învățarea socială și emoțională (SEL) oferă o bază pentru învățarea sigură și pozitivă și îmbunătățește capacitatea elevilor de a reuși în școală, în carieră și în viață.
  • Profesorii care lucrează cu elevii Şcolii Gimnaziale Satu Mare din apropierea localităţii Rădăuţi – judeţul Suceava, au participat în perioada 4-6 iunie a.c. la seminarul Lions Quest – Abilităţi pentru Adolescenţă. Alina IOSEP – formator acreditat LQ şi Elena Manuela DAVID – candidat pentru formator LQ au condus seminarul.
  • La seminar a participat și Dott.ssa Paola Vigliano-presidente Lions Club Sestri Levante, senior treiner -Lions Quest Italia.
  • Mulţumim doamnei prof. Georgeta ANTOCHI – directorul Şcolii Gimnaziale Satu Mare, membrilor Clubului Lions Suceava – preşedinte Nelu TAŞCĂ, lion Areta Latis, Casei Corpului Didactic Suceava – director Elena Manuela DAVID, Alinei IOSEP – formator acreditat LQ, pentru organizarea şi desfăşurarea seminarului.
  • Data: 04 - 06 iunie 2021;
Delimiter
Alte seminarii Lions Quest
Delimiter