Seminar XCV

Istoric – Seminarul nr. 95 – Sagna-Neamț
  • Seminar Lions Quest – Abilitӑṭi pentru Adolescenṭӑ la Sagna, judetul Neamt - 1 - 2 noiembrie 2019
  • 25 de profesori care predau la gimnaziu, la Scoala Gimnaziala Sagna – judetul Neamt, au participat in acest sfarsit de saptamana, la seminarul Lions Quest – Abilitӑṭi pentru Adolescenṭӑ. Colegii nostri profesori au decis sa descopere noi metode didactice de invatare socio-emotionala.
  • Programul Lions Quest le ofera profesorilor, oportunitati de a implementa cu succes in activitatea lor, noi strategii si metode de invatare. Invatarea socio-emotionala reprezinta baza învățării și cheia succesului școlar, lucru dovedit din ce în ce mai mult de către schimbările și preocupările actuale ale profesorilor, specialiștilor din domeniul educației, psihologiei, pedagogiei și nu numai.
  • Dacă până nu cu mult timp în urmă, preocupările profesorilor pentru educația copiilor/tinerilor, se concentrau pe învățarea cognitivă punând un preț mic pe învățarea social-emoțională, astăzi, prețul plătit pentru relații, emoții și sentimente devine din ce în ce mai mare.
  • Iata cateva intrebari pe care le-au formulat profesorii inante de a participa la seminar: de ce cheia succesului școlar este reprezentată de învățarea socială sau chiar de cea emoțională? Ce rol au emoțiile și cum stimulează ele învățarea cognitiv-comportamentală? De ce învățarea socială este importantă și ce relații se pot crea între toate aceste tipuri de învățare? Raspunsurile la toate aceste intrebari le-au formulat, impreuna in cadrul seminarului Lions Quest – Abilitati pentru Adolescenta.
  • Multumim domnului prof. Ioan MILEA - inspector școlar general adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Neamț, pentru participarea la seminar si pentru sprijinul acordat!
  • Multumim doamnei prof. Mihaela Claudia MIHAILA - director al Scolii Gimnaziale Sagna - judetul Neamt, pentru oportunitatile create profesorilor acestei scoli si pentru sprijinul acordat organizarii seminarului Lions Quest- Abilitati pentru Adolescenta.
  • Multumim colegei noastre Elena PAL si tuturor colegilor Lions din Clubul Lions Roman, pentru sprijinul acordat organizarii seminarului, Robert Vlada - presedinte de zona Lions si nu in ultimul rand, colegei noastre Alina IOSEP - formator acreditat Lions Quest.
  • Data: 1 - 2 noiembrie 2019;
Delimiter
Alte seminarii Lions Quest
Delimiter