Seminar CLIII

Istoric – Seminarul nr. 153 – Voluntari
  • Elevii noştri au nevoie de abilităţi socio-emoţionale !
  • Într-o lume în continuă diversificare, sala de clasă este locul în care elevii sunt adesea expuși pentru prima dată unor oameni care provin din medii diferite, care au convingeri diferite și au capacități intelectuale unice. Pentru a ține seama de aceste diferențe și pentru a ajuta toți elevii să reușească în viată, învățarea socială și emoțională (SEL) își propune să-i ajute pe elevi să-și înțeleagă mai bine gândurile și emoțiile, să devină mai conștienți de sine și să dezvolte mai multă empatie pentru ceilalți din comunitatea lor.
  • Cei 25 de profesori care au participat la seminarul Lions Quest s-au familiarizat cu metodele de învăţare socio-emoţionale specifice programului Lions Quest şi le vor folosi în activitatea didactică cu elevii. Abilităţile socio-emoţionale formate după modelul Lions Quest îi vor ajuta pe elevi să devină cetățeni mai buni, mai productivi, mai conștienți de sine și mai conștienți din punct de vedere social în afara clasei, în anii următori.
  • Seminarul LQ a avut loc lala Ṣcoala Gimnazială „Anton Pann” din Voluntari - București, în perioada 6-8 februarie a.c.
  • Mulţumim conducerii Ṣcolii Gimnaziale „Anton Pann”, doamnei consilier şcolar Ioana Soare – profesor care predă disciplina opţională Abilităţi pentru adolescenţă, Clubului Lions Bucureşti Decan şi senior trainerului – Alina Iosep pentru buna organizare a seminarului.
  • Perioada 6-8 februarie 2023
Delimiter
Alte seminarii Lions Quest
Delimiter