Seminar CVIII

Istoric – Seminarul nr. 108 – Cluj-Napoca
  • Programul Lions Quest - la Cluj Napoca!
  • Profesorii care lucreaza cu elevii din clasele primare de la Liceul Tehnologic Special pentru Deficienti de Auz si Scoala Gimnaziala „Liviu Rebreanu ˮ din Cluj Napoca, au participat in perioada 19-21 martie a.c. la seminarul Lions Quest-Abilitati pentru dezvoltare, Doina PETRI fiind formatorul acreditat Lions Quest.
  • Multumim conducerii celor doua unitati de invatamant, membrilor Clubului Lions Cluj Napoca Transilvania – presedinte Vlad BOZAC, colegei noastre Gina MORAR - coordonatoarea programului Lions Quest in Cluj Napoca si Doinei PETRI – formator acreditat Lions Quest pentru organizarea si buna desfasurare a seminarului.
  • Chiar şi in forma online, programul Lions Quest propune profesorilor, metode pedagogice noi, ajutându-i să transforme sala de clasă într-o comunitate de învăţare centrată pe relaţionare, o comunitate didactică sigură şi productivă, în care elevii se simt văzuţi, auziţi, cunoscuţi şi apreciaţi, în care se dezvoltă legături de sprijin reciproc.
  • In aceste zile, am trait impreuna, experienţe de predare şi învăţare a competenţelor şi a abilităţilor socio-emoţionale, precum și consolidarea lor prin modelare şi practică zilnică. Prin utilizarea consecventă a strategiilor de instruire Lions Quest, abilităţile socio-emoţionale devin obiceiuri pentru tinerii noştri, având un impact pozitiv în toate domeniile vieţii lor, pe plan academic, social şi emoţional.
  • Felicitări tuturor!
  • Până în prezent, Fundaţia Internaţională a Cluburilor Lions a acordat peste 450 de subvenții în valoare de peste 30 de milioane de dolari, pentru a extinde programul Lions Quest în Statele Unite și în întreaga lume. Din anul 2002 şi până în prezent, programul a fost tradus în 45 de limbi şi este activ în peste 105 țări din lume, fiind într-adevăr un program global. Peste 750.000 de profesori din întreaga lume au fost instruiți de LCIF pentru a implementa programul Lions Quest. Peste 19 milioane de tineri au beneficiat de program, făcându-l cel mai activ şi eficient program de învăţare socio-emoţională, destinat tinerilor.
  • Data: 19 - 21 martie 2021;
Delimiter
Alte seminarii Lions Quest
Delimiter