Seminar CLVII

Istoric – Seminarul nr. 157 – Giroc
  • Giroc, 10-12 aprilie 2023
  • Membrii Clubului Leo Timişoara New Voices - voluntari în Tabăra Lions Quest din localitatea Giroc - județul Timiș
  • La Liceul Teoretic David Oniga din localitatea Giroc- judeţul Timiş, Timişoara, prin grija Clubului Lions Timişoara Diamond, a avut loc Tabăra Lions Quest, în perioada 10-12 aprilie a.c.
  • Clubul Leo Timișoara New Voices a participat activ la activitățile din tabără, oferind voluntari și animatori pentru activitățile desfășurate. Este o inițiativă care a fost bine apreciată de toți participanții și pentru care îi felicităm și le mulțumim!
  • În tabără au participat 73 de elevi iar activităţile au fost susţinute de către cadrele didactice care au participat la seminarul Lions Quest. Programul taberei a fost conceput de către Lion Nelu Gabriel ILIEṢ - formator acreditat LQ care a participat la activităţi şi a consiliat cadrele didactice.
  • Programul de învăţare socio-emoţională Lions Quest se derulează în România printr-un grant din partea Lions Clubs International Foundation (LCIF), contribuția Asociației Cluburilor Lions din România District 124 și prin participarea activa a membrilor Lions.
  • Programul Lions Quest pune la dispoziția cadrelor didactice o programă modernă, care completează programa școlară, oferind elevilor din clasele gimnaziale posibilitatea unei dezvoltări armoniase a abilităților lor sociale și emoționale. Programele sunt integratoare aducând împreună părinți, educatori și lideri ai comunității pentru a transmite copiilor abilități esențiale de viață, într-un cadru educativ modern și consistent. Aceasta include dezvoltarea abilităților necesare auto-disciplinării, responsabilizării, dezvoltării unei bune judecăți, rezolvării conflictelor și unei bune integrări în grup. Fiind un program care are la bază un curriculum bine structurat, Lions Quest oferă planuri detaliate de lecție și material didactice care pot fi folosite imediat. Toate lecțiile sunt concepute pentru a complete programa standard, oferind o varietate de moduri de a învăța și de a consolida abilitățile sociale”, a menționat Lions Club.
  • Mulţumim membrilor Clubului Lions Timişoara Diamond – preşedinte Lion Ramona OLTEANU, Lion Norica GIRU – preşedinte de regiune Vest, membrilor Clubului Leo Timişoara New Voices, Lion Nelu Gabriel ILIEṢ pentru susţinerea financiară şi buna organizare a activităţilor din tabără !
  • Perioada 10-12 aprilie 2023
Delimiter
Alte seminarii Lions Quest
Delimiter