Seminar CXXXII

Istoric – Seminarul nr. 132 – Izvin – județul Timiș
  • Seminar Lions Quest la Izvin- județul Timiș
  • In perioada 8-10 aprilie a.c., Ṣcoala Gimnazială Izvin – judeţul Timiş a fost gazda seminarului Lions Quest – Abilităţi pentru adolescență, la care au participat 24 de cadre didactice, formator LQ - Nelu Gabriel ILIEṢ.
  • Seminarul Lions Quest a fost organizat de Clubul Lions Timişoara Diamond – președinte Monica MIṢCĂ. Mulțumim prof. Daniela HOJDA – directorul Ṣcoalii Gimnaziale Izvin şi Lion Norica GIRU pentru excelenta organizare a seminarului precum şi prietenelor noastre din Clubul Lions Timişoara Diamond care au participat la seminar. Mulţumim PDG Toma MIṢCĂ pentru participarea la seminar şi pentru mesajul adresat cadrelor didactice!
  • Seminarul Lions Quest de la Izvin este al 132 -lea organizat în România, finanțat de către Fundația Internațională a Cluburilor Lions, Districtul Lions 124 România şi cluburile Lions.
  • Lions Quest este un program de dezvoltare a aptitudinilor pentru viață și de prevenție, al Fundației Internaţionale Lions Clubs, implementat în mai mult de 50 de țări în întreaga lume. Programele Lions Quest se adresează tinerilor şi le dezvoltă aptitudinile necesare pentru succesul de zi cu zi. Aceste aptitudini includ: ȋnvățarea acceptării responsabilității, comunicarea eficientă, fixarea de obiective, luarea deciziilor sănătoase, rezistența la presiunea consumului de droguri și alcool.
  • Programele Lions Quest asigură resurse didactice de înaltă calitate pentru elevi dar si pentru profesori, cadrul adecvat pentru tineri de a învăța şi de a pune în aplicare abilităţile care consolidează şi îmbunătățesc relațiile pozitive, implică familia şi comunitatea ȋn susţinerea dezvoltării sănătoase a tinerilor.
  • Data: 08 - 10 aprilie 2022.
Delimiter
Alte seminarii Lions Quest
Delimiter