Seminar LXVII

Istoric – Seminarul nr.67 – Buzău
  • Casa Corpului Didactic Buzau
  • Cu sprijinul Districtului Lions 124 Romȃnia ṣi al Lions Club Buzau Mousaios a avut loc seminarul Lions Quest – Abilitati pentru adolescenṭӑ, in judetul Buzau, la Casa Corpului Didactic, Gabriella Claudia ROSIN - formator acreditat TOT - Lions Quest .
  • Seminarul Lions Quest a oferit colegilor profesori, o parte din instrumentele pedagogice care contribuie la asigurarea unui demers educativ de calitate in cadrul acestei unitati de invatamant, în acord cu nevoile tinerilor, astfel încât abilitățile și competențele dobândite de acestia la absolvire să le permită o adaptabilitate cât mai funcțională.
  • Programul Lions Quest este construit pentru tineri. Tinerii din intreaga lume au nevoie de aptitudini pentru viata. In cadrul seminariilor Lions Quest-Abilitati pentru Adolescenta, profesorii care lucreaza cu elevii de gimnaziu vor invata metode si tehnici de lucru privind invatarea socio-emotionala. Emotiile nu sunt doar pe harta psihologiei şi psihoterapiei. In secolul 21, invatarea socio-emotionala este parte esentiala in educatie.
  • Pentru a face fata provocarilor secolului 21, copiii nu au nevoie doar de ceea ce le ofera educatia traditionala. Mediul de munca va presupune, in viitor, profesii pentru care abilititatile sociale si emotionale vor fi indispensabile. Conform unei estimari, 65% dintre copiii care intra in invatamantul primar vor ajunge sa lucreze in profesii care nu exista astazi, şi care vor pune accent pe creativitate, initiativa şi adaptabilitate.Invatarea sociala şi emotionala ii va pregati pe copiii de astazi pentru o piata a muncii in evolutie, cu beneficii la nivel individual, dar şi economic si social.
  • Mulṭumesc ȋn primul rand domnului prof. Ioan Iulica VASILE – directorul Casei Corpului Didactic Buzau, pentru interesul manifestat fata de programul Lions Quest si pentru sprijinul administrativ.
  • Multumesc colegilor nostri din Lions Club Buzau Mousaios, in special lui Gheorghe BEDREAGA– president - Lions Club Buzau Mousaios si Victor VASILE – past president Lions Club Buzau Mousaios pentru sustinerea financiara a seminarului.
  • Multumim colegei noastre Mariana Graziela DOBRE – responsabil Lions Quest - Lions Club Buzau Mousaios pentru sprijinul acordat.
  • Data: 29 - 30 martie 2019;
Delimiter
Alte seminarii Lions Quest
Delimiter