Seminar LXXXV

Istoric – Seminarul nr. 85 – Ploiești
  • Seminarul Lions Quest – Abilitati pentru Dezvoltare la Ploiesti !
  • Al 85 –lea seminar Lions Quest a ȋnceput astazi la Ploiesti. Seminarul Lions Quest – Abilitati pentru Dezvoltare ( pentru profesorii care predau in invatamantul primar) s-a organizat in parteneriat cu Scoala Gimnaziala „Sfantul Vasile” din localitatea Ploiesti, judetul Prahova, in perioada 3-4 septembrie a.c. – Ilies Gabriel fiind formatorul acreditat Lions Quest.
  • Multumesc conducerii Scolii Gimnaziale „Sfantul Vasile” din localitatea Ploiesti, judetul Prahova, domnului prof. Marian Ionescu Ovidiu –director, doamnei prof. Taga Roxana si doamnei prof. Marin Cristina pentru sprijinul acordat organizarii seminarului. Multumim colegilor din Clubul Lions Ploiesti pentru initiativa si organizarea seminarului, in special colegei noastre Carmen TACHE – presedinte si PDG Ion Antonio TACHE.
  • Lions Quest este un program de învăţare socio-emoţională (SEL) pentru clasele 0-12 folosit de profesori din peste 90 de ţări din lumea întreagă. Aptitudinile socio-emoţionale oferă soluţii pentru gestionarea furiei și frustrării, ajută la prevenirea comportamentului negativ și promovează dezvoltarea comportamentului pozitiv, contribuind în mod favorabil la atingerea performanţei școlare.
  • Performanţa școlară și succesul în viaţă nu depind doar de studierea matematicii, înţelegerea textului sau sociologie. Școlile care implementeaza programul Lions Quest beneficiaza de un climat educaţional pozitiv, relaţii excelente profesor-elev, dezvoltarea aptitudinilor interpersonale și atașament faţă de școală.
  • Programul Lions Quest este un program educational care se deruleaza in intreaga lume, finantat de catre Fundatia Internationala a Cluburilor Lions.
  • Data: 3 - 4 septembrie 2019;
Delimiter
Alte seminarii Lions Quest
Delimiter