Seminar LXIX

Istoric – Seminarul nr.69 – București
  • Seminarul Lions Quest -Abilitati pentru Adolescenta, in Bucuresti, la Liceul Teoretic Internaţional de Informatică - campus Colentina, Alina IOSEP - formator acreditat Lions Quest, a avut loc în perioada 13-16 aprilie 2019.
  • Aptitudinile socio-emoţionale oferă soluţii pentru gestionarea furiei și frustrării, ajută la prevenirea comportamentului negativ și promovează dezvoltarea comportamentului pozitiv, contribuind în mod favorabil la atingerea performanţei școlare.
  • Lions Quest este cel mai performant program de invatare socio-emotionala pentru elevi, dezvoltat in peste 90 de tari, care ofera solutii pentru un climat educaţional pozitiv, relaţii excelente profesor-elev, dezvoltarea aptitudinilor interpersonale și atașament faţă de școală.
  • Dupa cum ştiţi, Liceul Teoretic Internaţional de Informatică este unul dintre liceele de top la nivel naţional, iar absolvenţii acestei scoli, sunt admişi în fiecare an la universităţi prestigioase din România şi din afara ţarii pentru a-şi continua studiile în diverse domenii de activitate.
  • Noul Campus al Liceului Internaţional de Informatică Bucureşti, situat in cartierul Colentina, asigură nu doar o atmosferă propice de studiu și pregătire pentru olimpiadele și concursurile naționale și internationale, dar creează și un mediu optim de interacțiune multiculturală, socializare, dezvoltare a aptitudinilor artistice.
  • Multumim ȋn primul rand domnului prof. Mustafa Oz – directorul Liceului Teoretic Internaţional de Informatică, pentru interesul manifestat fata de programul Lions Quest si pentru sprijinul administrativ, precum si colegilor nostri din Clubul Lions Bucuresti Decan pentru sustinerea financiara a acestui seminar.
  • Data: 13-16 aprilie 2019;
Delimiter
Alte seminarii Lions Quest
Delimiter